Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

7741 1566

3035 2151

anb@tekniq.dk

Vi tænker bag facaden

Tag del i kampagnen ”El-branchen - vi tænker bag facaden”. Brug branche-videoen til at brande din egen virksomhed som en af dem, der holder Danmarks hjerte i gang. Her får du en vejledning til, hvordan du gør.


Jo mere udbredt den nye video bliver, jo større bliver kendskabet til elbranchen, som altid har haft et godt omdømme. Nu skal det gode omdømme bruges til at udbygge kendskabet til nutidens kloge løsninger, som skaber værdi for hele samfundet. Udover at brande branchen kan medlemsvirksomhederne trække på den nye video. 

Med sloganet ”El-branchen - vi tænker bag facaden” vil TEKNIQ og Dansk El-Forbund sammen opdatere danskernes viden om den fælles branche.

Dansk El-Forbund og TEKNIQ har fremstillet en kort video, der kan deles på hjemmesider og sociale medier samt vises ved arrangementer for kunder og medarbejdere.

Vejledning: 

1. Sådan deles videoen

Facebook:

 1. Klik på linket: https://youtu.be/xnBSOElrZRY
 2. Tryk på delesymbolet 
 3. Tryk på Facebook-logoet
 4. Et nyt vindue åbner – her kan skrives en tekst, fx: Branchen som holder Danmarks hjerte i gang. Kloge løsninger, viden og kunnen kendetegner elbranchen. Det er os, der tænker bag facaden. Se flere tekstforslag i afsnit 2.
 5. Tryk på ’del’

LinkedIn:

 1. Tryk på ’Del en opdatering’
 2. Skriv en tekst, fx: Branchen som holder Danmarks hjerte i gang. Kloge løsninger, viden og kunnen kendetegner elbranchen. Det er os, der tænker bag facaden.
 3. Lav et nyt linieskift
 4. Kopier <ctrl+c> linket: https://youtu.be/xnBSOElrZRY
 5. Indsæt <ctrl+v> linket: https://youtu.be/xnBSOElrZRY
 6. Tryk på ’Del’

Eget website: 

Videoen indlejres på virksomhedens website ved hjælp af iframe-formatet. Nedenfor findes opskriften på at generere den nødvendige kode, som indsættes på websitet. Hvordan koden indsættes afhænger af virksomhedens webløsning. Få hjælp hos dem, der supporterer sitet

 • Klik på linket: https://youtu.be/xnBSOElrZRY
 • Tryk på delesymbolet  og vælg ’mere’. En youtube-side åbner
 • Tryk igen på delesymbolet 
 • Tryk på ’indlejring’
 • Tryk på ’vælg mere’
 • Fjern fluebenet i ’Vis foreslåede videoer, når videoen er færdig’
 • Angiv størrelsen på, hvor bred videoen skal være, når den vises på websiden. Bredden angives i pixels og afhænger af, hvor meget plads, virksomhedens websider ’fylder’ i bredden. Mange websites tilpasser sig til den skærm, der kigges på (computer, ipad, telefon) – men har alligevel ofte brug for, at der hér angives en standardbredde. Når bredden er indtastet, udfyldes højden automatisk ved at klikke i feltet.
 • Iframe-koden er nu klar i kodefeltet. Koden begynder med <iframe> og ender med <iframe> Måske skal der tilføjes en tekst, fx: Branchen som holder Danmarks hjerte i gang. Kloge løsninger, viden og kunnen kendetegner elbranchen. Det er os, der tænker bag facaden. Se flere eksempler på tekster i afsnit 2. 
Her er et eksempel på en kode til en sidebredde på 560 pixels:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xnBSOElrZRY" frameborder="0"></iframe>


2. Inspiration til tekster, som kan ledsage filmen

Generelle tekster:
Elbranchen tænker bag facaden.

Elbranchen tænker bag facaden. Branchen leverer viden og kunnen til de kloge løsninger, der holder Danmark i gang. [Indsæt firmanavn] er en del af den dynamiske branche og har evnen til at skabe værdi for kunderne.

[Indsæt firmanavn] er meget mere, end man lige går og tror. Vi er en del af en branche, som holder Danmark i gang. Brug et halvt minut på filmen om, hvordan elbranchen tager ansvar for samfundets udfordringer.

Branchen som holder Danmark i gang. Kloge løsninger, viden og kunnen kendetegner elbranchen. Det er os, der tænker bag facaden.

Kom med – se hvordan <firmanavn> og elbranchen tænker bag facaden og holder Danmark i gang.

Elbranchen er meget mere end skruetrækkere og ledninger. Brug et halvt minut og oplev, hvordan elbranchen kan se bag facaden.

Rekruttering:
Interesseret i ellbranchen? Brug et halvt minut på videoen, så ved du, hvad der skal til for at være en del af branchen. Vi søger i øvrigt <flere medarbejdere/lærlinge/skriv selv, hvad der er relevant>, kontakt os på <telefonnummer>.

Har du – eller en du kender – det, der skal til? Vi søger ny medarbejder, der kan afkode verden, se bag facaden og være med til at holde Danmark i gang. Er du elektriker, så kontakt os på <indsæt telefonnummer>.

Elbranchen – vi giver bygninger liv. Vi kan afkode verden og se bag facaden. Lige nu søger vi ny/nye lærlinge.

Ny lærling til <firmanavn>. Se mere her og kontakt os på telefon <indsæt nummer>.

3. Spørgsmål/svar

Hvad må videoen bruges til?
Videoen må anvendes til alt. På hjemmesider, til møder, i præsentationer, over for kunder, medarbejdere og alle andre.

Hvem må bruge videoen?
Den kan anvendes af alle, der har lyst.

Hvem har lavet videoen?
Videoen er skabt i samarbejde mellem Dansk El-Forbund og TEKNIQ.

Hvem kan hjælpe mig med eget website?
TEKNIQ rummer ikke kompetencerne til at supportere medlemmernes hjemmesider. Vi har uploadet videoen til Youtube, der sikrer videodeling i et åbent og udbredt format, som normalt fungerer uproblematisk med både ældre og moderne hjemmesider.
Senest opdateret 26-01-2017

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.