Medlemsorientering

Via TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning.

 • 28 okt 2020

  Udvidelse af hjælpepakker

  Natten til den 28. oktober blev der indgået en ny politisk aftale om en forlængelse og udvidelse af flere af elementerne i hjælpepakkerne som følge af coronakrisen. Herunder kan du få et overblik over nogen af de elementer i aftalen, der kan få betydning for din virksomhed:
 • 24 okt 2020

  Nye corona-restriktioner - herunder øget test af udenlandsk arbejdskraft

  Regeringen har foreslået en række nye initiativer fra 26. oktober for at bremse corona-smitten - herunder øget test af udenlandsk arbejdskraft. TEKNIQ Arbejdsgiverne og DA er i tæt dialog med ministerierne om, hvordan reglerne skal udmøntes, da det pt. er uklart.
 • 22 okt 2020

  Virksomhederne i installationsbranchen kan få tilskud til nedslidte

  Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) administrerer en ny ordning – Sporskifteordningen – hvor formålet er at yde tilskud til opkvalificering af medarbejdere, der er ”nedslidte” eller i risiko for nedslidning på grund af fysisk eller psykisk belastende arbejde.
 • 22 okt 2020

  TEKNIQ Arbejdsgiverne digitaliserer barselsfonden

  Fra 1. november er det kun muligt at få udbetalt refusion fra TEKNIQ Arbejdsgivernes Barselsfond via den online ansøgningsformular på www.tekniq.dk/barselsfond.
 • 13 okt 2020

  Udbetaling af AUB-løntilskud - præcisering

  Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) har meddelt, at udbetalinger af det midlertidige løntilskud beregnes ud fra A-indkomst + pension.
 • 12 okt 2020

  Betaling for overgang til vintertid 2020

  Ved overgang til vintertid (dansk normaltid) skal medarbejderne have løn uden overarbejdstillæg for den ekstra arbejdstime, selv om den effektive arbejdstid er en time længere end den fulde normale arbejdstid.
 • 12 okt 2020

  Ferierejser til coronaramte områder: Opdateret personalecirkulære

  TEKNIQ Arbejdsgiverne har udarbejdet et forslag til personalecirkulære angående håndtering af risikoen for smitte med covid-19 og ferierejser
 • 12 okt 2020

  Dansk Metal på virksomhedsbesøg

  Som led i en større industrikampagne vil Dansk Metal gerne besøge en række virksomheder i perioden 19. oktober til 19. november.
 • 05 okt 2020

  Ny vejledning om konsortiesamarbejde

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udsendt en ny vejledning, som skal sikre, at danske virksomheder ikke kommer på kant med konkurrenceloven, når de indgår konsortiesamarbejder.
 • 01 okt 2020

  Ny bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø

  Reglerne omkring psykisk arbejdsmiljø er nu samlet og tydeliggjort.
 • 15 sep 2020

  Udbetaling af løntilskud til virksomheder med lærlinge

  Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) er klar med første udbetaling af de ekstraordinære løntilskud til virksomheder med lærlinge.
 • 14 sep 2020

  Nyt værktøj til virksomheder med lærlinge

  Elevplan.dk lukkes ned og erstattes af praktikpladsen.dk.
 • 11 sep 2020

  Ny aftale om midlertidig dagpengeret til forældre til hjemsendte børn

  Der blev i går indgået en trepartsaftale om dagpenge til forældre, hvis børn er sendt hjem på grund af corona.
 • 02 sep 2020

  Nye muligheder for arbejdsfordeling for alle typer medarbejdere

  Den 31. august blev der indgået en ny aftale om arbejdsfordeling. Arbejdsfordeling er en nedsættelse af arbejdstiden i en tidsbegrænset periode og kan være et godt alternativ til en egentlig opsigelse af de ansatte.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.