Medlemsorientering

Via TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning.

 • 21 jul 2021

  Nyt om gasanmeldelser på virk.dk

  Sikkerhedsstyrelsen har netop sendt brev til alle installatører med ”fif” til, hvordan man udfylder en gasanmeldelse på hjemmesiden virk.dk.
 • 06 jul 2021

  Ændring af testmulighed forud for indrejse ved Gedser, Rødby og Helsingør

  TEKNIQ Arbejdsgiverne er blevet orienteret om, at det fra centralt hold er besluttet, at den særlige testpraksis, der er etableret i Gedser, Rødby og Helsingør for udlændinge uden en negativ COVID-19-test, som hverken har fast bopæl i eller opholdstilladelse til Danmark, afvikles.
 • 01 jul 2021

  Særregler om sygedagpengerefusion bortfalder pr. 1. juli 2021

  De midlertidige regler i sygedagpengeloven om udvidet ret for arbejdsgiver til refusion og for selvstændige til sygedagpenge, som følge af covid-19, bortfalder den 1. juli 2021.
 • 25 jun 2021

  Principiel afgørelse om det offentliges betalinger

  En ny voldgiftskendelse har taget stilling til en række principielle spørgsmål vedrørende særligt de offentlige bygherrers betalinger.
 • 25 jun 2021

  TL Kompetenceudviklingsfonden – to blev til en – nemt og digitalt

  Ved overenskomstforhandlingerne i 2020 blev det aftalt, at de to tidligere kompetenceudviklingsfonde som henholdsvis Arbejdsgiverne og TEKNIQ havde med Teknisk Landsforbund, skulle slås sammen til én fælles fond.
 • 21 jun 2021

  Nye muligheder for tilskud til medarbejderes efteruddannelse

  Ved overenskomstforhandlingerne i 2020 blev det aftalt, at det skulle undersøges, hvordan virksomheder og medarbejdere kan få mere glæde af kompetencefonden. Det blev samtidig aftalt, at der skulle findes en ny model for aftalt uddannelse.
 • 16 jun 2021

  Seneste nyt om Bygningspuljen

  Energistyrelsen har i dag offentliggjort de nye rammer for Bygningspuljen:
 • 11 jun 2021

  AUB-opgørelse på vej til virksomhedernes e-Boks

  Den 15. og 16. juni 2021 udsender AUB (Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag) opgørelser for 2020.
 • 11 jun 2021

  AMU-tilmelding flytter

  Websitet efteruddannelse.dk, der hidtil har huset tilmeldingen til AMU-kurser, er lukket per 10. juni.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.