Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 15 maj 2019

  Overenskomstdækning i TEKNIQ Arbejdsgiverne

  Få overblik over, hvilke overenskomster TEKNIQ Arbejdsgiverne som organisation er part i.
 • 29 apr 2019

  Forårets søgnehelligdage og overenskomstmæssige fridage 2019

  Betaling for søgnehelligdage og fridage, herunder 1. maj, følger reglerne i de forskellige overenskomster, som gælder inden for TEKNIQ Arbejdsgivernes område.
 • 24 apr 2019

  VE-kurser om varmepumper

  VE-installatøren udbyder i samarbejde med Teknologisk Institut to kurser, der sammen med den afsluttende eksamen gør deltagerne i stand til at fungere som VE-ansvarlige på varmepumpeområdet.
 • 12 apr 2019

  Gebyr for svendeprøver og medaljer ensrettes

  Fra og med den 1. april skal alle medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne betale det samme svendeprøvegebyr for lærlinge udlært den 1. april eller senere.
 • 04 apr 2019

  Prislisterne på VVS-området reguleres med 2,5 % pr. 1. september 2019 og med 1,8 % pr. 1. marts 2020

  Den 28. marts 2019 godkendte Blik & Rørs hovedbestyrelse og Dansk Metals kompetente organer en aftale om etablering af en ny tidskurant.
 • 04 apr 2019

  Ændring af udbudsloven

  Den 1. juli 2019 ændres udbudsloven på to punkter.
 • 28 mar 2019

  Enighed om supplerende akkordsystem på VVS-området

  Den langvarige uenighed om akkordarbejde på VVS-området er nu slut. Som supplement til de eksisterende prislister er overenskomstparterne blevet enige om at lave en forsøgsordning om et akkordsystem baseret på tid. Samtidig reguleres prislisterne på området med sammenlagt 4,3 procent frem mod overenskomstforhandlingerne i 2020.
 • 01 okt 2018

  Jul og nytår

  I forbindelse med jul og nytår skal der tages højde for de enkelte overenskomsters forskellige regler om fridage, søgnehelligdage og løn.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.