Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 13 mar 2019

  Nye regler for registrering af varebiler

  Fra den 1. juli 2019 skal det fremgå af registreringsattesten, om en varebil anvendes til firmakørsel eller til godskørsel for fremmed regning. Det skyldes en ændring af godskørselsloven, så den kommer til at omfatte varebiler med en tilladt totalvægt mellem 2000 og 3500 kg.
 • 08 mar 2019

  Afstemning om fusion med Arbejdsgiverne ‒ 18.-25. marts

  Det endelige forslag om en fusion mellem TEKNIQ og Arbejdsgiverne er på plads, og forslaget er nu sat til afstemning i de to organisationer.
 • 07 mar 2019

  Invitation til TEKNIQs gruppe for arbejdsmiljøchefer

  To gange om året mødes arbejdsmiljøchefer/-ansvarlige i TEKNIQs medlemsvirksomheder for at udveksle erfaringer om det daglige arbejde med arbejdsmiljø i virksomheden.
 • 01 mar 2019

  Forårets søgnehelligdage og overenskomstmæssige fridage – 2019

  Betaling for søgnehelligdage og fridage følger reglerne i de forskellige overenskomster, som gælder inden for TEKNIQs område.
 • 27 feb 2019

  Fusion til afstemning i midten af marts

  TEKNIQs bestyrelse sagde den 26. februar ja til, at oplægget til en fusion med Arbejdsgiverne sendes til afstemning i næste måned.
 • 20 feb 2019

  Fusionsoplæg på trapperne

  I efteråret 2018 gav TEKNIQs bestyrelse grønt lys til, at der blev indledt drøftelser med Arbejdsgiverne om en fusion.
 • 13 feb 2019

  Ny bekendtgørelse om tilslutning af solceller

  Der er per 1. februar 2019 trådt en ny bekendtgørelse i kraft som har betydning for installatører af solcelleanlæg. Bekendtgørelsen introducerer Afregningsgruppe 3.
 • 07 feb 2019

  Lønsatser - marts 2019

  Se de seneste lønsatser på el- og vvs-området.
 • 01 okt 2018

  Jul og nytår

  I forbindelse med jul og nytår skal der tages højde for de enkelte overenskomsters forskellige regler om fridage, søgnehelligdage og løn.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.