Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 13 sep 2019

  Nye krav til kemi i virksomheden

  Kravet om udarbejdelse af skriftlige arbejdspladsbrugsanvisninger er ophævet, og der vil i stedet blive sat øget fokus på den kemiske risikovurdering, som arbejdspladserne skal lave.
 • 09 aug 2019

  Skolehjem - udgifter

  Nu er det slut med at lægge penge ud, når virksomheden vælger en skole, hvor lærlingen har brug for skolehjem.
 • 29 jul 2019

  Aftale om nyt vvs-tidsakkordsystem på plads

  Der er nu opnået enighed om reglerne for et nyt tidsakkordsystem, som kan træde i stedet for Rør- og Fjernvarmeprislisterne efter aftale mellem virksomheden og en akkordholder.
 • 12 apr 2019

  Gebyr for svendeprøver og medaljer ensrettes

  Fra og med den 1. april skal alle medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne betale det samme svendeprøvegebyr for lærlinge udlært den 1. april eller senere.
 • 01 okt 2018

  Jul og nytår

  I forbindelse med jul og nytår skal der tages højde for de enkelte overenskomsters forskellige regler om fridage, søgnehelligdage og løn.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.