Medlemsorientering

Via TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning.

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ Arbejdsgiverne påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 09 jan 2020

  Arbejdstilsynet har opdateret sin vejledning om Arbejde med stoffer og materialer

  AT-vejledning C.1.3 om arbejde med stoffer og materialer er opdateret med supplerende information om den kemiske risikovurdering.
 • 09 jan 2020

  Nu kan virksomheder lave et praktikpladstilsagn

  Fra den 1. januar 2020 er det muligt for virksomheder og kommende lærlinge, at indgå et praktikpladstilsagn.
 • 09 jan 2020

  Fordelsuddannelser – udbetaling af bonus!

  Fordelsuddannelser er erhvervsuddannelser med særligt gode praktik- og jobmuligheder. Når virksomheder ansætter lærlinge på en fordelsuddannelse, kan der opnås udbetaling af bonus på op til 5000,- kr. fra en pulje på i alt 20 mio. kr.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.