Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 10 jul 2019

  Erhvervsministeren afskaffer 75 procent-reglen og indfører ny regel for udvidelse af eksisterende installationer

  Erhvervsministeren har nu endeligt besluttet at afvikle den 56 år gamle danske særregel. 75 procent-reglen forventes at ophøre fra den 1. januar 2020.
 • 20 jun 2019

  MEDLEMMER TIL DE LOKALE UDDANNELSESUDVALG FOR VVS-ENERGIUDDANNELSEN

  TEKNIQ Arbejdsgiverne har ind imellem en ledig plads i et lokalt uddannelsesudvalg. Hvis det har din interesse at deltage i et sådant arbejde, er du velkommen til at kontakte os.
 • 20 jun 2019

  UDPEGNING AF CENSORER TIL VVS-ENERGIUDDANNELSEN

  Vi mangler censorer til vvs-energiuddannelsen, så hvis det har din interesse at blive censor, må du meget gerne kontakte os.
 • 13 jun 2019

  Praktikplads-AUB - årsopgørelse 2018 (udbetaling/opkrævning af bonus eller merbidrag)

  Alle virksomheder, som beskæftiger faglærte, modtager i den kommende uge en årsopgørelse fra Praktikplads-AUB i virksomhedens digitale postkasse.
 • 12 apr 2019

  Gebyr for svendeprøver og medaljer ensrettes

  Fra og med den 1. april skal alle medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne betale det samme svendeprøvegebyr for lærlinge udlært den 1. april eller senere.
 • 01 okt 2018

  Jul og nytår

  I forbindelse med jul og nytår skal der tages højde for de enkelte overenskomsters forskellige regler om fridage, søgnehelligdage og løn.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.