Udnyt de muligheder der ligger med digitalisering og automation og få en mere effektiv produktion.

Flere og flere virksomheder arbejder målrettet med digitalisering og automation for at blive mere konkurrencedygtige. Men der er stadig et uudnyttet potentiale.

I følge Danmarks statistik er 90% af de danske virksomheder med mere end 250 ansatte højt eller meget højt digitaliseret, mens det kun er halvdelen eller 48% af virksomhederne med 10–49 ansatte.

En af forklaringerne her er, at de største virksomheder, oftest selv har resurserne til det, ikke mindst at de har ansat medarbejdere med de nødvendige kompetencer til at drive udviklingsprojekterne.

For de mindre eller mellemstore virksomheder tyder noget på, at det er anderledes. Her skal man ofte først finde eller afse resurserne fra andet, og har ofte også brug for hjælp til at få søsat de første projekter.

Der er mange overvejelser i forbindelse med virksomhedens digitale rejse: Er medarbejderne forberedte på de digitale forandringer, arbejder de med eller er de imod forandringer?
Kan mit IT- system håndtere ordre og planlægning og samspillet mellem afdelingerne?
Har jeg det rigtige produktionsudstyr? Kan jeg optimere mine processer med robotter og få flere produktionstimer som ikke kræver bemanding?

digitalisering-industri-automation

Klik for at downloade inspirationsguiden

Spørgsmål som disse og overvejelser har vi samlet i vores inspirationsguide, som et tænkt som en hjælp til overvejelser for dig, der skal arbejde med digitalisering i din virksomhed. 

Desuden har vi lavet et overblik over projekter og støtteordninger, som kan hjælpe virksomheder i deres teknologiske udvikling. På siden finder du også links til kurser, webinarer mm., som vi mener har relevans for vores medlemmer.   


puljer-tilskud-automation-digitalisering
Puljer for digitalisering og automation

Få et samlet overblik over de puljer, der kan søges for hjælp til digitalisering og automatisering.

Læs mere
kurser-uddannelse-digitalisering-automation
Kurser og uddannelse

Få et overblik over relevante kurser og udddannelser inden for digitalisering og automatisering.

Læs mere

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.