Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

2012 8283

Elektronisk tilmelding

iPad

Det er obligatorisk for alle virksomheder at tilmelde medarbejdere til efteruddannelseskurser med offentligt tilskud (AMU) via efteruddannelse.dk

På efteruddannelse.dk kan der foretages online tilmelding til de enkelte kurser, foretages ansøgninger om VEU-godtgørelse og fås overblik over tilmeldte kurser.

Det er muligt at foretage betalingen af kursusgebyret, ansøge om VEU-godtgørelse og befordringstilskud via hjemmesiden.

Både virksomheder og enkeltkursister skal tilmelde sig via efteruddannelse.dk eller via skolernes egne hjemmesider.

Tilmelding til kursus

For at tilmelde en medarbejder på el- og vvs-kurser, skal du på kursusoversigten vælges fanen AMU og efterfølgende vælge ”Tekniske Installationer og Energi” - så kommer du ind på siden med udbudte kurser inden for el- og vvs-branchen. Ved klik på de enkelte kurser kan du se, hvor kurset bliver udbudt og den aktuelle status. Ønsker du at tilmelde medarbejderen, logger du ind med virksomhedens digitale signatur.

Du kan også søge på kursets fagnummer, som du finder i Elbranchens efteruddannelsekatalog eller Vvs-branchens kursusoversigt.

Virksomheden har løbende mulighed for at følge de tilmeldte medarbejdere på virksomhedens egen oversigtside på efteruddannelse.dk, da der automatisk oprettes en oversigtside under virksomhedens CVR-nummer. Oversigtsiden giver et overblik over, hvilke medarbejdere der er tilmeldt hvilke kurser, men også over hvad de tidligere har deltaget på.

Tilmelding igennem erhvervsskolerne

Hvis tilmelding sker igennem den enkelte erhvervsskole, kan skolen opkræve et gebyr.Senest opdateret 19-10-2015

ÅRSKATALOG 2019 - ELBRANCHEN

ÅRSKATALOG 2019 - VVS-BRANCHEN

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.