Omstillingsfonden

Ansættelse

Omstillingsfonden er en del af trepartsaftalen mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter. Faglærte og ufaglærte kan få tilskud på op til 10.000 kr. om året til deltagerbetaling ved deltagelse i moduler på akademi- og diplomuddannelser. Ordningen løber til udgangen af 2021.

Læs mere

Kompetence- og uddannelsesfonde


Elkompetencefond
El-Branchens Kompetencefond

TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk El-forbunds kompetencefond yder tilskud til medarbejdernes efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere der arbejder under elektrikeroverenskomsten.

Læs mere
kompetencefond-vvs
Vvs-Branchens Kompetencefond

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Blik-& Rørarbejderforbundet og Dansk Metal's kompetencefond kan yde tilskud til medarbejdernes efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere, der arbejder under Vvs-overenskomsten mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Læs mere
Kursus
TL-kompetencefonden

TEKNIQ Arbejdsgiverne og Teknisk Landsforbunds kompetencefond kan yde tilskud til medarbejdernes efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere, der arbejder under TL-overenskomsten mellem Teknisk Landsforbund og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Læs mere
AL Kompetencekonto for Industri og Vvs

TEKNIQ Arbejdsgivernes, Dansk Metals, Blik- og Rørarbejderforbundets og 3F´s kompetencekonto yder tilskud til medarbejdernes selvvalgt og aftalte efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere, der arbejder under Industri- og Vvs-overenskomsten. Herudover yder AL Efteruddannelse en række tilskud på udvalgte kurser.

Læs mere
hk-privat-arbejdsgiverne-overenskomst
HK Installationskompetencefond

TEKNIQ Arbejdsgiverne og HK Privat's kompetencefond kan yde tilskud til medarbejdernes efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere, der arbejder under HK-installationsoverenskomsten mellem HK Privat og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Læs mere
HK kompetencefonden
HK Industrikompetencefond

TEKNIQ Arbejdsgivernes og HK Privat's kompetencefond kan yde tilskud til medarbejdernes efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere, der arbejder under HK industrioverenskomsten mellem HK Privat og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Læs mere
Kompetenceudviklingsfond mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk Metal

TEKNIQ Arbejdsgivernes og Dansk Metals kompetenceudviklingsfond kan yde tilskud til medarbejderes efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere, der arbejder under en tiltrædelsesoverenskomst mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk Metal til Industriens Overenskomst.

Læs mere
Kompetenceudviklingsfond mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne og 3F

TEKNIQ Arbejdsgivernes og 3F's kompetenceudviklingsfond kan yde tilskud til medarbejdernes efteruddannelse. Omfattet af fonden er alle medarbejdere, der arbejder under en tiltrædelsesoverenskomst mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne og 3F til Industriens Overenskomst.

Læs mere
Omstillingsfonden

 

Læs mere

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.