Kompetenceudvikling for ansatte under industri- og vvs-overenskomsten

For medarbejdere med minimum 6 måneders anciennitet, ansat på virksomheden under overenskomsten mellem Arbejdsgiverne og Dansk Metal, 3F - Faglig Fælles Forbund samt Blik- og Rørarbejderforbundet, er der mulighed for at søge om refusion for 'selvvalgt uddannelse' under kompetenceudviklingskontoen.

Du skal nu ansøge om selvvalgt uddannelse på minefteruddannelse.dk. Det er ikke længere muligt, at benytte papirskemaet.

Virksomhed 

Er du fx chef for en medarbejder, kan du oprette en 'ny ansøgning' og ansøge på vegne af medarbejderen. Når du har godkendt ansøgningen, vil der blive sendt en mail til medarbejderen med et link til ansøgningen. Medarbejderen skal også godkende ansøgningen, da der tages timer fra medarbejderens optjente timer.

Du kan forvente svar på din ansøgning indenfor 1-7 hverdage, såfremt vi har modtaget alle relevante oplysninger.  (alle felter i ansøgningsskemaet skal være udfyldt). Bemærk, at en godkendelse skal foreligge inden påbegyndelsen af uddannelsen.

Kursusprisen må maks. Udgøre kr. 15.000,- inklusiv moms. Ansøgninger til kurser udenfor positivlisten behandles særskilt, og her må påregnes en behandlingstid på 3 uger.

Såfremt du har spørgsmål kan du kontakte AL Efteruddannelse på 2287 2126. 

Læs mere

Du kan læse mere om selvvalgt uddannelse gennem AL Efteruddannelse på aleu.dk/selvvalgt-uddannelse.


Senest opdateret 01-07-2020

Kelvin Strømsholt

Kelvin Strømsholt

Chefkonsulent

kas@tekniq.dk

7741 1581

2891 5520TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.