mca

Michael Andersen

Uddannelses-
konsulent

mca@tekniq.dk

7741 1570

3133 1043

Vvs-energiuddannelsen

vvs-uddannelsen

Vvs-branchen har mange forskellige forretningsområder og opgaver, fx installation og service på traditionelle vand, afløb og varmesystemer i boliger.

Andre opgaver er montage, indregulering, optimering og energieffektivisering af energianlæg inden for gas, olie, fjernvarme.

Branchen beskæftiger sig også med vedvarende energier som fx biokedler, varmepumper og solvarme og installation, styring og indregulering af ventilations- og klimaanlæg.

Også fremstilling, montage og reparation af rustfaste rørsystemer og procesanlæg i industrielle anlæg hører til i vvs-branchen, ligesom fremstilling og montage af tagrender, inddækninger samt beklædning af tage og facader i fx kobber og zink.

Derfor er det vigtigt, at virksomheden vælger et speciale, der matcher virksomhedens aktuelle og fremtidige arbejdsopgaver.

Vvs-energiuddannelse har fire forskellige specialer:

Vvs-installationstekniker       

 Ikon pil
Ventilationstekniker
       Ikon pil
Vvs-energispecialist       

 Ikon pil
Vvs og blikkenslager       

 Ikon pil

Vvs-energiuddannelsen er en fordelsuddannelse

Vvs-energiuddannelsen er både i 2017 og 2018 en fordelsuddannelse. Det betyder, at virksomheder, der tager en uddannelsesaftale kan få en fordelsbonus på op til 5000 kr. - Læs mere her


Senest opdateret 10-07-2020

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.