Talentlærling – elektriker- og vvs-energiuddannelsen

På elektriker- og vvs-energiuddannelsen kan lærlinge følge en talentuddannelse.

Talentvejen på elektriker og vvs-energiuddannelsen er for lærlinge på et højt teknisk niveau, med et godt håndelag og en faglig stolthed, der kan planlægge arbejdet rationelt, gøre sig umage, tænke selvstændigt, overholder tidsfrister og lykkes med at omsætte kundens behov til værdiskabende løsninger.

Undervisning på højniveau

Som talentlærling skal du undervises på et højere abstraktionsniveau i 25 % af undervisningen på erhvervsskolen. Det er vigtigt, at lærlingen har den rette indstilling og kompetencer, hvis talentuddannelsenskal blive en succes.

Talentspot ”værktøj”

Vi har udviklet et skema med det formål at hjælpe virksomheder, lærlinge og erhvervsskoler med at spotte talenter. Skemaet fungerer samtidig som vejledning til, hvordan du ændrer uddannelsesaftalen fra at være en almindelig aftale til i stedet at følge et talentuddannelsen.

Hent talentspotværktøj og læs mere om talentvejen på henholdsvis elektriker- og vvs-energiuddannelsen via spottet til højre.


Senest opdateret 08-06-2021

Kelvin Strømsholt

Kelvin Strømsholt

Chefkonsulent

kas@tekniq.dk

7741 1581TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.