Virksomhedsdrift

Persondataforordningen
Din vej gennem persondatareglerne

Persondataforordningen trådte i kraft den 25. maj 2018. TEKNIQ har her samlet en guide til din vej gennem Persondataforordningen.

Læs mere
Produktivitet

Produktivitetsinitiativet er et samarbejde mellem Dansk El-Forbund og TEKNIQ med blandt andre Rambøll og Smith Innovation som rådgivere. TEKNIQ Produktivitetsmåler er er dog gennemført af TEKNIQ alene i samarbejde med en række medlemsvirksomheder.

Læs mere
SKAT
Skat

Læs om gulpladebiler, multimediebeskatning og reglerne for skiltning på byggepladser.

Læs mere
Kursus
TEKNIQ Ledernetværk®

TEKNIQ Ledernetværk® er et udviklingsforum for virksomhedsledere i installationsbranchen, der sætter fokus på ledelses- og forretningsudvikling.

Læs mere
CSR
CSR - Corporate Social Responsibility

CSR er ofte blevet oversat til “virksomhedens sociale ansvar”.

Læs mere
Byggeplads
RUT - register for udenlandske tjenesteydelser

RUT-registret har til formål at føre tilsyn over udenlandske virksomheder og lønmodtagere, der udfører serviceydelser i Danmark.

Læs mere
Vækstfonden
Vækstfonden

Hos vækstfonden kan der opnås kaution, som anvendes til at dække en del af risikoen, når en virksomhed tager lån i banken.

Læs mere
Kundeanalysen "Vi sælger værdi"

Der er penge i tilfredse kunder, og det er betydeligt lettere at sælge mere til eksisterende kunder, end at skabe helt nye kunder.

Læs mere

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.