Cybersikkerhed

Risikoen for cyberangreb lurer i alle nye installationer. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i udviklingen for at kunne rådgive kunden og se nye forretningsmuligheder, konkluderer ny rapport.

For at afdække udfordringer og muligheder i forbindelse med intelligente og opkoblede produkter har TEKNIQ Arbejdsgiverne bedt it-sikkerhedsspecialister fra Dubex om at udarbejde en rapport, der beskriver den aktuelle bevidsthed i branchen og gennemgår de cybersikkerhedsmæssige konsekvenser og udfordringer ved brugen af de nye teknologier. 

I forlængelse af undersøgelsen er Dubex blevet bedt om at komme med konkrete anvisninger og anbefalinger til, hvordan medlemmerne og branchen kan arbejde med cybersikkerhed fremadrettet, samt belyse de forretningsmæssige muligheder det giver.

Formålet med analysen er at skabe et overblik over området, der kan fungere som udgangspunkt for TEKNIQ Arbejdsgivernes videre arbejde omkring cybersikkerhed. Analysen omfatter derfor de områder, som medlemmerne af TEKNIQ Arbejdsgiverne generelt arbejder med, herunder både el og vvs, samt industriautomatiseringsløsninger.

Se analysen

Læs analysen her

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.