Værdi Hver Dag

Det er tid til at se faglært arbejde i et nyt lys. Hver dag går mennesker på arbejde i det tekniske erhverv og installerer ladebokse, varmepumper eller bygger fremtidens grønne løsninger. De er hverdagens grønne helte. Selvom de lever i det skjulte, kan alle, der bidrager til Danmarks CO2-reduktioner, have brug for et skulderklap.

I det tekniske erhvervsliv tager vi stolthed alvorligt. Det lyder stort. Og det er det også. Vi er drivkraften bag Danmarks bæredygtige og digitale omstilling. Værdi Hver Dag.

Mød dette års Skills deltagere

Alle taler om den grønne omstilling, men for mig var det ikke nok bare at tale om det.

Som VVS'er er jeg stolt af at være med til at føre den grønne omstilling ud i livet hver eneste dag. Min opfordring til dem, der er passionerede omkring klimasagen og ønsker at spille en aktiv rolle i den grønne omstilling, er, at det er et naturligt valg at tage en grøn, teknisk erhvervsuddannelse.
Nicolai Krølbøll, 25 år
Formand for Blik & Rør ungdom
Nicolai

Hver dag gør jeg en lille forskel for klimaet

Når jeg på mit arbejde udskifter et lysstofrør med en LED-lampe, gør det en lille forskel for klimaet. Og på en eller anden måde bidrager alle vi, der arbejder i det tekniske erhvervsliv, hver især til klimaet hver dag. Det kan jeg ret godt lide.
Jeanette Andersen, 24 år
Boss-Ladies ambassadør, næstformand i DEF-ungdom og medlem af ungeklimarådet.
Jeanette Andersen

TEKNIQ Arbejdsgiverne mener:

Værdi hver dag

Selvom de måske ikke står i rampelyset, fortjener alle, der bidrager til at skære ned på Danmarks CO2-udslip, et kæmpe skulderklap og endnu mere anerkendelse. Det sætter vi fokus på i vores nye kampagne ”Værdi Hver Dag”

Materiale for "Værdi Hver Dag" kampagne

Alt materiale fra kampagnen er tilgængeligt her