Bliv medlem

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks grønne og digitale arbejdsgiver- og brancheorganisation for installation og metalindustri. At være medlem hos TEKNIQ Arbejdsgiverne svarer til at være godt forsikret.

TEKNIQ Arbejdsgiverne har 100 pct. fokus på industri-, teknik- og installationsbranchen. Du får derfor en lang række fordele, som er tilpasset netop dine behov.

Velkommen i fælleskabet

Alt hvad vi gør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, er med vores medlemmer i fokus. Vi er her for dig, når behovet opstår – fra kompetent juridisk og faglig rådgivning inden for dit fagområde til spændende webinarer, arrangementer, netværk og lokalforeninger, der forbinder dig med andre fagfolk i branchen. Derudover tilbyder vi også en lang række andre attraktive medlemsfordele. Hos os er du mere end bare et medlem – du er en vigtig del af vores fællesskab.
Velkommen i fællesskabet vvs, el-installation og industri

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et medlemskab?

Et medlemskab hos TEKNIQ Arbejdsgiverne er særdeles konkurrencedygtigt i forhold til andre organisationer. Kontingent hos TEKNIQ Arbejdsgiverne består af et grundkontingent og et lønsumsbestemt kontingent (kun hvis du har ansatte). Derudover betales et lokalforeningskontingent. 

Læs mere her

Kan jeg blive medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvis jeg er medlem af en anden organisation?

Er du medlem af en anden arbejdsgiverorganisation og ønsker at blive medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, skal du være opmærksom på, at det skal varsles skriftligt 6 måneder før og sker til et kvartals udgang.

Kan man blive medlem, hvis man har en aftale med et forbund?

Har din virksomhed underskrevet en tiltrædelsesaftale direkte med et forbund, ophører denne ved indmeldelse i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Snarest efter at vi har modtaget din indmeldelse, arrangerer TEKNIQ Arbejdsgiverne et møde med forbundet i din virksomhed, hvor overgangen til TEKNIQ Arbejdsgivernes overenskomst på området aftales.

Hvordan bliver jeg seniormedlem?

Ønsker du et Seniormedlemskab, skal du sende en e-mail til tekniq@tekniq.dk med navn, telefonnummer og din fødselsdato, så kontakter vi dig.

Har du planer om at gå på pension eller stoppe med at drive virksomhed på grund af sygdom, kan du alligevel bibeholde din tilknytning til TEKNIQ Arbejdsgiverne. Som seniormedlem får du mulighed for at deltage i lokalforeningens arrangementer. Du skal dog have været medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne i mindst 5 år og må ikke længere være tilknyttet en virksomhed med autorisation.

Hvornår træder medlemskabet i kraft?

Så snart vi har modtaget din henvendelse, hører du fra os, så du kan komme hurtigt i gang med dit medlemskab. Du får adgang til alt på TEKNIQ Arbejdsgivernes hjemmeside, så snart du har oprettet din brugerprofil, og du kan med det samme trække på den rådgivning, du har behov for. 

Hvordan melder jeg mig ud af TEKNIQ Arbejdsgiverne?

Udmeldelse af TEKNIQ Arbejdsgiverne uden samtidig indmeldelse i anden DA-medlemsorganisation skal foretages skriftlig og kan ske med et halvt års varsel til d. 1. juli i et år. Overflytning til en anden DA-medlemsorganisation skal varsles skriftligt med 6 måneders varsel til et kvartals udgang.

Skriv til tekniq@tekniq.dk, hvis du ønsker at melde dig ud af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Mere om medlemskab

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks grønne og digitale arbejdsgiver- og brancheorganisation for installation og metalindustri. At være medlem hos TEKNIQ Arbejdsgiverne svarer til at være godt forsikret.

Har du spørgsmål om medlemskab?

Du er altid velkommen til at kontakte os.
Så sørger vi for at hjælpe dig godt videre.
Telefon: 43 43 60 00
Mandag til torsdag fra kl. 8:00 til 16:00
Fredag fra kl. 8:00 til 15:00.