Videregående uddannelser

Elinstallatør-, vvs-installatør- og energiteknologuddannelsen er korte videregående uddannelser af to års varighed.
El-installatøruddannelsen
El-installatøruddannelsen er en kort, videregående teknisk uddannelse, der gennemføres på et erhvervsakademi. Uddannelsen tager to år og fører til, at du kan opnå el-autorisation, da du i undervisningen bliver klædt på til at gennemføre Sikkerhedsstyrelsens el-autorisationsprøve.
Vvs-installatøruddannelsen
Vvs-installatøruddannelsen er en kort, videregående teknisk uddannelse, der gennemføres på et erhvervsakademi. Uddannelsen tager to år og fører til, at du kan opnå vvs-autorisation, da du i undervisningen bliver klædt på til at gennemføre Sikkerhedsstyrelsens el-autorisationsprøve.
Maskinmesteruddannelsen
Maskinmesteruddannelsen er en mellemlang videregående teknisk uddannelse, der gennemføres på en maskinmesterskole på fuldtid.
Energiteknologuddannelsen
Energiteknologuddannelsen er en kort, videregående uddannelse, der gennemføres på et erhvervsakademi.
Uddannelse på deltid
Videreuddannelse på deltid kan være en fordel for både medarbejderne og virksomheden. Læs om mulighederne her.
Studerende i praktik
Både installatør- og energiteknologstuderende skal i praktik i en virksomhed i op til 3 måneder – som regel i løbet af 4. semester.
Installatørprisen
Med Installatørprisen ønsker TEKNIQ Arbejdsgiverne at hylde de dygtigste studerende på installatøruddannelserne (både fuldtid og deltid) og sætte fokus på erhvervsakademiernes tekniske uddannelser og deres samarbejde med erhvervslivet.
Produktionsteknolog uddannelsen
Produktionsteknolog uddannelsen er en kort, videregående teknisk uddannelse, der gennemføres på et erhvervsakademi. Uddannelsen tager to år og på uddannelsen får den studerende viden om at planlægge, organisere og udføre opgaver inden for konstruktion, produktudvikling og produktion i erhvervsvirksomheder.