Webkursus: Metalindustriens kontraktforhold 27-08-2020 + 03-09-2020


På dette kursus som afholdes online, bliver du klædt på til at håndtere din virksomheds aftaler og kontrakter i dagligdagen. Kurset gennemgår en række forhold, som du skal være opmærksom på, når du indgår aftaler med kunder, leverandører m.v.

Hvem bør deltage?
Ledere og ledende medarbejdere, der indgår aftaler eller udformer kontrakter i metalvirksomheder.

Kursusindhold
  • Gennemgang af gældende krav, når virksomheden ønsker at anvende egne salgs- og leveringsbetingelser eller standardvilkår særligt med henblik på anvendelse af ansvarsbegrænsninger
  • Der tages udgangspunkt i de standardvilkår, der oftest anvendes af metalindustrien – NL 92/NL 17, NLM 94 og Orgalime S 2012
  • Anvendelse af forskellige kontrakter til forskellige kunder
  • Egne salgs- og leveringsbetingelser
Note: Kurset gennemgår ikke tekniske eller projekt-mæssige spørgsmål, ligesom kurset ikke kommer ind på kalkulation af tilbud.

Form
Kurset afholdes som webkursus via Teams og veksler mellem oplæg, deltagernes løsning af mindre opgaver og korte drøftelser. Der tages udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer.
Du kobler dig op til kurset via egen pc via det link, som du vil modtage på mail inden kursusdagen - nærmere instruktion får du i mailen.

Kursusmatrialer sendes digitalt inden kurset. 

Varighed
Webkurset har en varighed af 3 timer som afvikles over to dage, således at hver kursusdag har en varighed af 90 minutter.

De 2 kursusdage afvikles med én uges mellemrum henholdsvis den 27. august 2020 og den 3. september 2020 i tidsrummet fra kl. 12.30 - 14.00.

Tilmelding
Kurset er for medlemmer. Tilmeld dig webkurset via linket øverst her på siden.
Som introtilbud er det GRATIS at deltage i webkurset. No-show gebyr kr. 500,-

Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser på kurset, da udbyttet for den enkelte er vigtigt og der vil være session med direkte dialog.

Dato

Start:
27. august 2020
kl. 12:30

Slut:
03. september 2020
kl. 14:00

Sidste tilmelding:
24. august 2020

Sidste afmeldingsdato:
24. august 2020

Mødearrangør

Foreningssekretariat

Sted

Webinar

Se på kort

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.