Konsulent til akkvisition og til at yde fremragende medlemsservice

Vi søger en konsulent som er i stand til at sætte sig i vores medlemsvirksomheders sted, og som har en bred viden om arbejdsmarkedet.

Din opgave bliver at tiltrække nye medlemsvirksomheder og fastholde eksisterende. Vi tilbyder dig en hverdag i forandring med ansvar for eget arbejdsområde, og en unik mulighed for at påvirke udviklingen af akkvisition hos TEKNIQ Arbejdsgiverne. 

Du er den ideelle kandidat, når du er en stærk kommunikatør, god til at overbevise mennesker, formidle informationer tydeligt samt gøre eget perspektiv gældende. Du er social og kan lide at interagere med mennesker. Du er god til at tilpasse dig forandring. Du tænker positivt, tager godt imod forandring, og inviterer til feedback. Du går efter succes, du tager handling, griber muligheder, og forfølger de mål du sætter dig selv. Passer dette på dig? Så læs meget mere her.

Du får ansvaret for opgaver i forhold til…

  • Akkvisition hvor du arbejder med udgangspunkt i strategien samt de brede medlemsservices vi udbyder, og kommunikerer dette til potentielle medlemmer
  • Indmeldelser fra nye medlemmer og sikre en god ”onboarding” for nye virksomheder
  • Fastholdelse af medlemmer. Med udgangspunkt i eksisterende medlemmer fokuseres ydelserne i henhold til det enkelte medlem, og der tages en dialog om services
  • Medlemsservice og afklaring af medlemsforhold samt opgaver i relation til lokalforeninger.
Der er ikke to dage der er ens. Du tilrettelægger selv din dag, som kan indeholde møder hos nye eller kommende medlemsvirksomheder. Du kommer tilbage til skrivebordet med massere ny inspiration.

Vi forestiller os, at du…

  • Har 5-10 års erhvervserfaring, gerne med akkvisition og/eller medlemsservice
  • Har forståelse for virksomhedsdrift, så du kan sætte dig i medlemmernes sted
  • Har kendskab til brancherne indenfor el, vvs- og industriområdet
Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Vi kan tilbyde dig…

  • Muligheden for at blive ekspert på eget felt og rådgive herom
  • Ejerskab for egne projekter
  • Et selvstændigt arbejdsområde
Du bliver en del af en ny afdeling; Medlems- og ledelsessekretariatet der består af 10 kolleger, som arbejder med henholdsvis medlemsservice og ledelsesservice samt sekretariatsbetjening af bestyrelsen.

Om os:

TEKNIQ Arbejdsgiverne er landets tredje største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation og repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal, og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Du bliver en del af en organisation i forandring, hvor grøn omstilling og en digital transformation er nøgleordene. 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling, og vi håber, at du kan starte august 2021. Din ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være 37 timer, og indeholder rejseaktivitet. Du vil få en løn, der afspejler dine kvalifikationer. Spørgsmål om stillingen kan stilles til Chefkonsulent, Jens Thiel på telefon 2988 2424, eller Sekretariatschef, Nicolai Siegumfeldt på telefon 6167 8387. 

Lyder dette interessant for dig? 

Send din ansøgning og cv elektronisk til job@tekniq.dk hurtigst muligt, og senest den 6. maj 2021. Vi forventer at afholde samtaler midt i maj. 


Senest opdateret 06-04-2021

Værd at vide

Ansøgningsfrist: 6. maj. 2021

Spørgsmål vedr. stillingen: Kontakt Jens Thiel eller Nicolai Siegumfeldt

Ansøgning sendes til job@tekniq.dk

Jens Thiel

Jens Thiel

Chefkonsulent

jth@tekniq.dk

7742 4247

2988 2424

 

Nicolai Siegumfeldt

Nicolai Siegumfeldt

Sekretariatschef

nsi@tekniq.dk

6167 8387

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.