Politisk konsulent der kan sætte dagsorden og arbejde analytisk

Har du politisk interesse og tæft, og kan du skabe indflydelse og synlighed for virksomhederne i Danmarks grønne og digitale erhvervs- og arbejdsgiverorganisation? Så har TEKNIQ Arbejdsgiverne en spændende stilling til dig.

Som politisk konsulent i Arbejdsmarked, analyse og data har du interesse for arbejdsmarkedsforhold, et veletableret politisk netværk samt evnerne og lysten til at løfte TEKNIQ Arbejdsgivernes public affairs-arbejde til nye højder. Du skal have skarp analytisk sans og formå at bidrage til udviklingen af analyser, som kan løfte vores politiske arbejde. 

Du får frirum til at arbejde strategisk, finde kreative løsninger samt eksekvere på dem

Du får frihed til at tilrettelægge dit arbejde i et uformelt miljø baseret på de rammer, som vi er enige om. Dine opgaver bliver dagligt at være på forkant med den politiske mediedagsorden, at holde møder med relevante interessenter herom samt at planlægge, lave politiske skrifter samt eksekvere herpå. 

Vores politiske konsulent, Abbas Garbia, fortæller om arbejdet at; 

”Det handler om at holde sig opmærksom på den politiske dagsorden. Du skal være proaktiv, og klar på at handle. Jeg er tæt på de strategiske beslutningsprocesser, og får så også lov til at eksekvere på dem” 

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks 3. største arbejdsgiverorganisation, der med udgangspunkt i en ny strategi ønsker at være en drivkraft for grøn og digital udvikling. Vi leder derfor efter en politisk konsulent, der har appetit på nye spændende udfordringer og med et ønske om at gøre en reel forskel.

Du får en stejl læringskurve, og vil være tæt på beslutningsprocesser samt din nærmeste leder, cheføkonom, Maria Schougaard Berntsen. Du får faglig udvikling på daglig basis, og her er der kort vej fra tanke til handling, hvilket giver rig mulighed for at prøve ideer af. Du kommer til at naturligt indgå i teamets opgaveløsning, og du får engagerede kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top. Du kan forvente en arbejdsplads med godt humør. 

Det er afdelingens opgave at arbejde strategisk med de politiske temaer, der er vigtige for medlemmerne og få temaerne til at passe ind i aktuelle politiske dagsordner. Du kommer derfor til at fremme vores medlemmers interesser gennem fakta-drevet interessevaretagelse og arbejde i spændingsfeltet mellem analyse, politik og kommunikation. 

Du er den ideelle kandidat, når du:

  • er udadvendt, opsøgende, løsningsorienteret
  • får noget fra hånden og kan sikre, at vi spiller proaktivt ind i aktuelle og kommende politiske dagsordener
  • har blik for tværgående arbejde i hele organisationen 
  • kan drive egne dagsordener 
  • har interesse for den politiske debat og kommunikation - herunder brug af sociale medier til interessevaretagelse
Du får rig mulighed for at tænke kreativt og du skal arbejde med strategisk alliancedannelse, og samarbejde med vores stakeholdere. Du skal samtidig understøtte, at vi er synlige i den aktuelle politiske debat og bruge sociale medier til at understøtte det.

Vi forestiller os, at du:

  • Har relevant akademisk baggrund og nogle års erfaring med interessevaretagelse
  • Har interesse for at skabe netværk og arbejde i et politisk miljø, hvor forventningerne kan være store
  • Er fagligt velfunderet 
  • Har gode formuleringsevner og en skarp pen, når der skal skrives debatindlæg m.m.
  • Er en udpræget holdspiller, der prioriterer både samarbejde og opgaveafslutning. 
Hvis du har konkret erfaring med politisk interessevaretagelse fx fra et parti, centraladministration eller en organisation er det fordel.

Om os

TEKNIQ Arbejdsgiverne er landets tredje største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation og repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal, og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Hos os bliver du en del af en organisation i forandring, hvor grøn omstilling og en digital transformation er nøgleordene.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med ugentlige arbejdstid på et gennemsnit af 37 timer, og vi håber, at du kan starte august september 2021. Du vil få en løn, der afspejler dine kvalifikationer. Spørgsmål om stillingen kan stilles til cheføkonom, Maria Schougaard Berntsen på mail msb@tekniq.dk

Lyder dette interessant for dig?

Send din ansøgning og cv elektronisk til job@tekniq.dk senest den 11. august. Vi indkalder til 1. samtaler torsdag d. 19. august 2021. Vi ser frem til at høre fra dig.


Senest opdateret 08-07-2021

Værd at vide

Ansøgningsfrist: 11. august

Spørgsmål vedr. stillingen: Kontakt cheføkonom Maria Schougaard Berntsen på mail: msb@tekniq.dk

Ansøgning sendes til job@tekniq.dk

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.