TEKNIQ Arbejdsgivernes fagblade

TEKNIQ Arbejdsgiverne udgiver fagbladene Electra, Dansk VVS og Industri & Teknik.

Dansk VVS

Fagbladet Dansk VVS er vvs-installatørernes traditionsrige blad, som bringer skarpe nyheder og dybdegående artikler om aktuelle temaer.

Dansk VVS er det medie, der læses mest i vvs-branchen. Hver læser bruger i gennemsnit 32 minutter på bladet og det læses af cirka 15.120 af branchens fagfolk.

Electra

Electra har rod i et stærkt redaktionelt miljø, hvor nyheder om branchen, dybdegående artikler og vedkommende temaer er i centrum.

TEKNIQs læserundersøgelser dokumenterer, at Electra er det mest læste fagblad på elområdet. Læserne vurderer bladets troværdighed til 4.1 på en skala fra 1 til 5.

Industri & Teknik

Industri & Teknik sætter fokus på et relevant emne på tværs af medlemmernes arbejdsområder. Med seriøs og systematisk research skaber vi et indhold, der kan inspirere og understøtte ejere og ledere i udviklingen. 

Med virksomhedsreportager sætter vi fokus på tendenser inden for industribranchen. Og med analyser fra vore brancheeksperter stiller vi skarpt på erhvervspolitiske emner af særlig interesse for virksomheder i branchen.

Abonner på Dansk VVS, Electra og Industri & Teknik

Fagbladene udkommer 6 gange årligt.

Et årsabonnement koster 799 kroner ekskl. moms.

Ved bestilling af flere abonnementer på samme blad er der mulighed for rabat.

For information om abonnement og bestilling af Dansk VVS, Electra og Industri & Teknik kontakt Servicebutikken på e-mail: servicebutikken@tekniq.dk eller telefon: 4343 6000.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.