TEKNIQ Barsel - markedets billigste barselsfond

TEKNIQs medlemmer har markedets billigste barselsfond. TEKNIQ Barsel er op til 52 procent billigere i forhold til Barsel.dk, DA-Barsel.dk og Industriens Barselsfond

Satser til barselsfond afhænger af arbejdsgiverorganisation

Alle danske virksomheder med ansatte skal indbetale til en barselsfond. Til gengæld får arbejdsgiveren refunderet udgifterne til medarbejdernes barsel og orlov.

Der findes forskellige barselsfonde, som virksomheder kan indbetale til. Den barselsfond, man indbetaler til, afhænger af, hvilken arbejdsgiverorganisation man er medlem af.

TEKNIQ Barsel op til 52 procent billigere

I TEKNIQ betaler medlemmerne kun 0,16 procent af lønsummen til TEKNIQs Barselsfond.

Der er op til 52 procent forskel på satserne, afhængig af hvilken arbejdsgiverorganisation man er medlem af. De dyreste barselsfonde er DA-Barsel og den offentlige Barsel.dk imens TEKNIQ Barsel er den billigste.

Klik for stort billede:

barselsskema 2019

Bidrag opkræves tillige med kontingent

TEKNIQs medlemmer sparer ikke kun ved det lavere bidrag, men også tid til administration ved betaling til barselsfonden, fordi bidraget opkræves kvartalsvis tillige med kontingentet til TEKNIQ.


Senest opdateret 05-04-2019

Anne Mette Høiler

Anne Mette Høiler

Konsulent

amh@tekniq.dk

7741 1564

2949 4662

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.