Hør podcast på farten

Du kan også finde TEKNIQ Arbejdsgivernes podcast på Spotify, Apple Podcasts og Google Podcasts. 

Søg efter "TEKNIQ Arbejdsgiverne"

Spotify podcast Apple Podcasts Google Podcasts

TEKNIQ Arbejdsgivernes Podcast

I TEKNIQ Arbejdsgivernes podcastserie hjælper vi med at løse store og små problemer, som arbejdsgivere støder på i hverdagen.

Lyt til afsnittet "Sådan afskediger du lovligt" på Spreaker.

Afskedigelsesnævnet har netop afgjort, at det var fuldt lovligt, da en elvirksomhed opsagde en ung elektriker, som snart skulle være far. Han mente selv, at han blev uberettiget afskediget, fordi han stod foran en fædreorlov. Hør historien og få gode råd til, hvordan du sikrer lovlige afskedigelser i denne podcast.Lyt til afsnittet "Sådan undgår du uenighed om timeregistrering" på Spreaker.

Det var fuldt lovligt, at en elvirksomhed afskedigede to elektrikere, fordi de bevidst timeregistrerede forkert over en længere periode. Det har Afskedigelsesnævnet netop afgjort. Hør historien og få gode råd til, hvordan du håndterer uenigheder om timeregistrering i denne podcast.Lyt til afsnittet "Få styr på tilskudspuljerne" på Spreaker.

Bygningspulje, erhvervspulje, skrotningspulje, afkoblingspulje og fjernvarmepulje. Der er i øjeblikket mange tilskudspuljer og krav at holde styr, hvis man ønsker at sikre sine kunder et tilskud til energirenovering af boligen.

I denne podcast får du overblik og råd til, hvordan du bedst hjælper kunderne med at søge tilskud.


Lyt til afsnittet "Sexchikane" på Spreaker.

I løbet af efteråret har debatten om seksuelle krænkelser på danske arbejdspladser raset i medierne. Hvad er regulær seksuel chikane, og hvad er værkstedshumor eller uskyldig kollegial flirt? Det er nogle af de mange spørgsmål, der er blevet diskuteret højlydt.

TEKNIQ Arbejdsgiverne anbefaler, at virksomhederne udarbejder klare retningslinjer på området for at sikre et sundt psykisk arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Det kan du høre mere om i denne podcast.


Lyt til afsnittet "Sygefravær" på Spreaker.

Hvordan håndterer man medarbejdere, der har mange endags sygemeldinger? Hvordan får man en langtidssygemeldt medarbejder godt tilbage? Og hvad må man som arbejdsgiver spørge om, og ikke spørge om, når en medarbejder er syg?

Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på i TEKNIQ Arbejdsgivernes podcast om sygefravær.

TEKNIQ Arbejdsgivernes podcastserie tager udgangspunkt i de udfordringer, som arbejdsgivere støder på fra tid til anden. Har du et forslag til et emne, vi skal tage op, kan du kontakte indholdschef, Lasse Andersen på mail lan@tekniq.dk.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.