TEKNIQ Arbejdsgivernes Podcast

I TEKNIQ Arbejdsgivernes podcastserie hjælper vi med at løse store og små problemer, som arbejdsgivere støder på i hverdagen.

Lyt til afsnittet "Sexchikane" på Spreaker.

I løbet af efteråret har debatten om seksuelle krænkelser på danske arbejdspladser raset i medierne. Hvad er regulær seksuel chikane, og hvad er værkstedshumor eller uskyldig kollegial flirt? Det er nogle af de mange spørgsmål, der er blevet diskuteret højlydt.

TEKNIQ Arbejdsgiverne anbefaler, at virksomhederne udarbejder klare retningslinjer på området for at sikre et sundt psykisk arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Det kan du høre mere om i denne podcast.

Lyt til afsnittet "Sygefravær" på Spreaker.

Hvordan håndterer man medarbejdere, der har mange endags sygemeldinger? Hvordan får man en langtidssygemeldt medarbejder godt tilbage? Og hvad må man som arbejdsgiver spørge om, og ikke spørge om, når en medarbejder er syg?

Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på i TEKNIQ Arbejdsgivernes podcast om sygefravær.

TEKNIQ Arbejdsgivernes podcastserie tager udgangspunkt i de udfordringer, som arbejdsgivere støder på fra tid til anden. Har du et forslag til et emne, vi skal tage op, kan du kontakte indholdschef, Lasse Andersen på mail lan@tekniq.dk.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.